symbol oaker 01 75pxZwangerschapsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

HOLISTISCHE MASSAGE

NO-STRESS MASSAGE

CHINESE MASSAGE

RUG,- NEK,- SCHOUDERMASSAGE

CUPPING & BINDWEEFSEL MASSAGE

SPORTMASSAGE

KINDERMASSAGE

HOOFDMASSAGE

REIKI BEHANDELING

ENERGETISCHE MASSAGE

AROMA TOUCH

LOMI LOMI MASSAGE

VOETREFLEX BEHANDELING

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Over zwangerschapsmassage

Deze massage is speciaal voor aanstaande mama’s en bedoeld om jou en je kindje tot rust te brengen. Een zwangerschap brengt veel veranderingen en drukte met zich mee. Met de zwangerschapsmassage helpen we je graag om dit eventjes achter je te laten, zodat je kunt ontspannen en genieten van dit moment.

Tijdens deze behandeling komt het hele lichaam aan bod en besteden we extra aandacht aan de punten die veel worden belast gedurende de zwangerschap. Wanneer je specifieke wensen hebt dan passen we de zwangerschapsmassage hierop aan. De massage wordt in zij- en rugligging uitgevoerd waarbij je met zwangerschapskussen wordt ondersteund.

De zwangerschapsmassage is een zachte en rustige massage. Het bevordert de bloedcirculatie, verzacht pijnklachten zoals hoofd- en rugpijn en verminderd ongemakken zoals gezwollen benen. Na de massage ben je lekker ontspannen en zal je beter kunnen slapen.

Deze zwangerschapsmassage is ook aan te bevelen als postnatale massage. Wanneer je lichaam op andere manieren uitgedaagd wordt met een kleintje en je wat ontspanning kan gebruiken.

Deze massage wordt gegeven door Esther.

60 min. €72

Behandelingen