symbol oaker 01 75pxmiddel 9
middel 10
yogatherapie

YOGATHERAPIE BIJ OAKER

Herontdek jouw innerlijke balans en wijsheid

Een weg naar een gezonder leven in balans, met deze unieke benadering van welzijn. Begeleid door persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen, helpt yogatherapie je zowel fysiek als mentaal in je kracht te staan.

YOGATHEARPIE BIJ OAKER

Herontdek jouw innerlijke balans en wijsheid

yogatherapie

Een weg naar een gezonder leven in balans, met deze unieke benadering van welzijn. Begeleid door persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen, helpt yogatherapie je zowel fysiek als mentaal in je kracht te staan.

foto yogatherapie

Over yogatherapie

Wat is yogatherapie?

In tegenstelling tot reguliere groepsyogalessen biedt yogatherapie meer persoonlijke aandacht en wordt de sessie aangepast aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Het is bedoeld om te helpen bij uiteenlopende klachten, zoals stress, rugpijn, slaapproblemen en chronische aandoeningen. Yogatherapie combineert eeuwenoude yogawijsheid met wetenschappelijk onderbouwde benaderingen om fysieke kracht, flexibiliteit, mentale helderheid en emotioneel welzijn te bevorderen.

Hoe ziet een yogatherapie sessie eruit?

Yogatherapie sessies zijn individueel en kunnen variëren op basis van de persoonlijke behoeften en hoe iemand zich op dat moment voelt. De sessies omvatten yoga-oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie, mindfulness, ontspanning en zelfzorgpraktijken. De yogatherapeut geeft ook oefeningen voor thuis, waardoor je jouw eigen gezonde routine kan ontwikkelen.

De voordelen van yogatherapie

Yogatherapie is geschikt voor een breed scala aan klachten, zowel fysiek als mentaal, waarbij stress vaak een onderliggende factor is. Het doel is om het lichaam in balans te brengen en zo de gezondheid op verschillende niveaus te verbeteren, inclusief lichamelijke gezondheid, mentale helderheid en emotioneel welzijn. Het helpt mensen om hun innerlijke wijsheid te ontdekken en gezondere keuzes te maken.

Een aantal effecten van yogatherapie:

  • Toename van fysieke kracht, verbeterde lenigheid en een beter evenwicht.
  • Verbeterde patronen in je ademhaling en een grotere capaciteit van je longen.
  • Een sterker zenuwstelsel met verhoogde weerstand.
  • Verbeterde capaciteit om veerkrachtig te reageren na stressvolle situaties.
  • Een kalmere geest die zich beter bewust is van het heden en meer in het moment leeft.
yogatherapie 3
klankschaal

KLANTERVARING

Jamila besteedt heel veel aandacht aan wat jij individueel nodig hebt

Jamila besteedt heel veel aandacht aan wat jij individueel nodig hebt, en bereidt ook speciaal voor jou sessies voor. Wat ik echt heel erg fijn vind is dat als ik in een bepaalde toestand aankom, ondanks alle voorbereiding zij het plan wijzigt om de sessie zo in te delen dat het voor mij op dat specifieke moment werkt. In de periode dat ik paniekaanvallen had en we ademhalingsoefeningen zouden gaan doen, heeft ze de les naar Yin Yoga veranderd omdat ik juist niet op ademhaling wilde focussen. En toen ik aankwam met rugpijn, zijn we meteen oefeningen gaan doen die daarmee zouden kunnen helpen.

Yogatherapie bij Jamila

KLANTERVARING

Samen met mij kijkt Birgitte heel holistisch naar wat ik op welk moment nodig heb om weer goed te kunnen aarden. Stapje voor stapje boetseren we zo een steeds beter passend leven voor mezelf.

Yogatherapie bij Birgitte

Tarieven

icoon yogatherapie 10

Yogatherapie

3 Sessies

van 60 minuten

€240

yogaposes 12

Yogatherapie

5 Sessies

van 60 minuten

€400

icoon yogatherapie 13

Yogatherapie

8 Sessies

van 60 minuten

€640