symbol oaker 01 75pxMASSAGE BIJ OAKER

Even alleen maar ontvangen

Onze masseurs masseren met veel passie en aandacht. We luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Onze expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en eventuele pijnklachten. Naast de populaire ontspanningsmassage hebben onze masseurs ook eigen specialisaties. Lees verder om erachter te komen welke behandeling en masseur bij jou past.

Massage behandelingen

BEHANDELING

Ontspanningsmassage

PRIJS

60 min. €67
90 min. €100 – te boeken via mail

Holistische massage

60 min. €67

Anti stress massage

60 min. €67

Chinese massage

60 min. €67

Rug-, nek-, schoudermassage

60 min. €67

Cupping & Bindweefsel massage

60 min. €67

Sportmassage

60 min. €67

Hoofdmassage

45 min. €57

Reiki behandeling

60 min. €72

Energetische massage

60 min. €72

Aroma Touch massage

60 min. €72

Lomi Lomi massage

60 min. €72

Voetreflex behandeling

60 min. €72

Zwangerschapsmassage

60 min. €72

Vragen over onze massages?

Heb je een vraag over een behandeling of weet je niet zeker welke behandeling aansluit op jouw behoefte? We denken graag met je mee, dus neem direct contact op!

Ons team

Birgitte

Birgitte is in contact gekomen met massage tijdens haar opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Massage is een belangrijk onderdeel van deze opleiding, daarnaast maakte ze voor het eerst kennis met lichaamsgericht werk, meditatie en reiki. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Birgitte luistert naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften en jouw eventuele pijnklachten. Birgitte voelt feilloos aan waar een lichaam behoefte aan heeft, zonder zones over te slaan, weet ze de vinger goed op de zere plek te leggen. Naast haar werk als masseuse is ze de oprichter en eigenaar van GRIB-it en Oaker.

Ivy

Ivy ervaarde direct na haar opleiding ontspanningsmassage dat masseren een verrijking van haar leven was. Ze vindt het heerlijk om een massage te geven omdat ze daarmee bijdraagt aan het welzijn en de innerlijke rust van de cliënt. Naast de ontspanningsmassage geeft Ivy Reiki en momenteel volgt ze een opleiding Energetische Therapie. Door een combinatie van deze invalshoeken leert Ivy steeds beter te ‘luisteren’ met haar handen. Ze heeft als doel tijdens de behandeling om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen waardoor er ruimte ontstaat om spanningen los te laten en de energie weer kan stromen. Ivy is een vriendelijke en open persoonlijkheid. Ze luistert goed naar je wensen en aandachtspunten.

Ingrid

Ingrid is via haar opleiding klassieke- en wellnessmassage de massagewereld ingerold en het laat haar niet meer los. Ingrid blijft zich ontwikkelen en heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in onder andere bindweefsel en Aroma Touch massage. Ingrid heeft jarenlange ervaring als masseuse. Hierdoor weet Ingrid als geen ander hoe ze haar massage moet aanpassen naar jouw wensen en eventuele klachten. Ingrid is niet alleen deskundig, maar ook aardig en erg rustgevend. Met haar rust en volledige aandacht voert ze elke behandeling uit, en dat voel je.

Giel

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. Naast de ontspanningsmassage heeft Giel zich geschoold in stoelmassage, cuppingmassage en sportmassage. Giel heeft een rustige uitstraling die hij meeneemt in zijn massage maar ook fysiek heeft hij de kracht om los te maken wat nodig is. Hij heeft hiervoor weinig woorden nodig.

Kiki

Kiki vindt het heel fijn om door middel van massages mensen te kunnen helpen en ontspanning te bieden. Ze werkt vanuit de filosofie dat er een link is tussen lichaam en geest en dat het belangrijk is om beide aandacht te geven. Naast massage heeft Kiki een achtergrond als fitness instructeur en yogadocent, en daarmee heeft ze ervaring met zowel het menselijk lichaam als mindfulness. Dit helpt haar om de massages nog beter af te stemmen op de klant. In sommige gevallen betekent dit een stevige massage om spanning uit de spieren te krijgen. In andere gevallen zoekt ze volledig de rust op. Kiki masseert met haar volledige aandacht en dat voel je gedurende de gehele massage.

Esther

Aanraking, vol liefde en met aandacht is zo voedend en helend voor lichaam en ziel, het is van levensbelang! Dat is de afgelopen jaren wel duidelijk geworden voor Esther.
Ze heeft al veel lichaamswerk zelf mogen ondervinden en is dit spelenderwijs ook gaan delen met anderen waardoor masseren heel organisch op haar pad is gekomen. Van intuïtief oefenen met een vriendin tot een cursus ontspanningsmassage volgen.
Naast het vele Womb Work dat ze al doet is de zwangerschapsmassage als een vanzelfsprekende aanvulling in haar assortiment gekomen. Esthers fijngevoeligheid is haar grootste kracht, die ze graag met anderen deelt.

foto's ivy praktijk 1
diana massage

Diana

Diana is van nature nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Menselijke interacties, lichaamstaal en ons gevoelsleven vind ze boeiend. Haar zoektocht naar liefde, zelfkennis en zingeving heeft haar van Bulgarije naar het Nederland gebracht.De interesse en passie van Diana ligt bij natuurgeneesknunde en ze heeft zich verdiept in diverse massagevormen, homeopathie, reiki, voetreflextherapie en energy Medicine. Diana voelt waar de energie in het lichaam stagneert, wat ons in de weg staat om onszelf gezond te voelen en de vreugde in het leven te ervaren. Diana helpt je om weer op te laden en dit alles vanuit veiligheid en vertrouwen.

Geweldige massage!

Ik voel me nog altijd zen van de geweldige behandeling. Wat een heerlijke plek, Ingrid was een geweldige masseuse en hielp me super van mijn nekklachten af! Ik kom echt heel snel weer terug.

 

Massage door Ingrid

Heerlijke massage!

Ik kom iedere maand terug. Ivy is oplettend, wanneer ze ergens spanning voelt besteed ze hier extra aandacht aan. De massagetafel waar je op ligt is verwarmd plus je kan ook nog kiezen voor een extra warmtelamp, zo fijn en nog niet eerder meegemaakt bij een andere salon, en ik heb er behoorlijk wat gezien de afgelopen jaren!

Massage door Ivy

Ik voel me weer geaard

In mijn leven heb ik veel behandelingen uitgeprobeerd, echter heeft geen enkele behandeling me zo tot rust kunnen brengen als de reiki-behandelingen van Birgitte! Wat ik zo prettig vind aan de Birgitte, is dat ze aandacht heeft voor “aarden” en dat ze nuchter en to-the-point is. Birgitte voelt feilloos aan waar mijn lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Zonder zones over te slaan, weet ze de vinger goed op de zere plek te leggen!

Massage door Birgitte

Uitstekend

Mijn eerste ervaring bij Oaker was uitstekend. In een mooi industrieel pand en ingericht met natuurlijke materialen en zachte tinten, werd ik ontvangen door mijn masseur. Na een prettig kennismakingsgesprek is Giel aan de slag gegaan, met op de achtergrond rustige muziek. Van top tot teen heb ik een heerlijke ontspanningsmassage gehad en ik was er ook hard aan toe. Ik zal zeker overwegen om me hier vaker te laten masseren.

Massage door Giel

Massage met volledige aandacht

Kiki, voelde perfect aan wat ik nodig had. Ze overlegde wat ik wilde, voelde en heeft een uur lang met volle aandacht een heerlijke massage gegeven. Dank je wel Kiki.

 

kikki

Massage door Kiki

Het massage uur vloog voorbij!

Heerlijke massage van Ingrid gehad. Vooraf besproken wat extra aandacht mag krijgen en uiteindelijk zijn alle aandachtsgebieden aan bod gekomen.

 

Massage door Ingrid

De tijd staat even stil...

Oaker is een massage praktijk waar zeer professionele, enthousiaste en zorgzame masseuses zich vanuit professie fantastisch kunnen afstemmen op de individuele hulpvraag. Birgitte heet mij welkom met een letterlijke en figuurlijke warme deken. De tijd staat even stil om met de volle aandacht bij mijzelf te zijn, weer op te laden en met een heldere focus en grote glimlach op mijn gezicht weer de deur uit gaan.

Massage door Birgitte

Heerlijke massage 🙂

Giel stelt je op je gemak en luistert naar je aandachtspunten. Zijn aanwezigheid voelt natuurlijk aan. Zijn aanraking is met aandacht. Het fijne van Giel is dat hij met gevoel masseert en de knopen heel goed weet te vinden. Deze combinatie is waardevol en zorgt voor een ontspannen ervaring!

Massage door Giel

Professionele massage

Oaker is een mooi en zeer verzorgd centrum. De massage van Kiki was niet alleen professioneel maar ze was ook uitermate vriendelijk.

 

kikki

Massage door Kiki