symbol oaker 01 75pxmiddel 9
middel 10
Ademtherapie bij Oaker
foto ademtherapie klein

ADEMTHERAPIE BIJ OAKER

Alles wat er is mag er ‘zijn’.

Via de adem kom je dieper in je lichaam, waardoor zwaarte kan verdwijnen. Je gaat je zacht en open voelen, vloeibaar en in flow.

ADEMTHERAPIE BIJ OAKER

Alles wat er is mag er ‘zijn’.

Ademtherapie bij Oaker
foto ademtherapie klein

Over ademtherapie

Wat is ademtherapie?

Ken jij het gevoel van een hoge ademhaling? Een onverklaarbare nervositeit in je lijf? Voelen je schouders en nek gespannen? Het gevoel dat je er bent, maar tegelijkertijd ook niet? Een gebrek aan gronding? Heb je het gevoel dat je altijd aanstaat? Vraag jij altijd het uiterste van jezelf en ga je maar door en door?

Een verstoorde manier van ademhalen kan leiden tot een algemeen gevoel van stress en angst, met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. Bewust leren ademen kan de sleutel zijn tot de vermindering van veel klachten. Ademtherapie kan ervoor zorgen dat je datgene loslaat wat jou niet meer dient, zowel fysiek, als mentaal en emotioneel.

Hoe ziet een ademtherapiesessie eruit?

Tijdens de sessie leer je je adem structureel te verbeteren, verdiepen en verbreden. Je leert te ademen in een vloeiende golfbeweging waarbij je een diepere inademing en ontspannen uitademing bewerkstelligt zonder pauzes. Je creëert hierdoor letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven. Je weerstand gaat omhoog en je uithoudingsvermogen neemt toe waardoor je algehele vitaliteit een enorme boost krijgt.

De voordelen van ademtherapie

De ademhaling wordt samengebracht met je bewustzijn en je leert om je bewustzijn te openen en vergroten waardoor er ook een emotioneel-mentaal deel aangeraakt wordt. Alle emoties en overtuigingen die je je hele leven bij je hebt gehouden maar die jou niet langer dienen komen op bewust en onbewust niveau omhoog en worden getransformeerd.

Het zachte en open gevoel wat je krijgt laat zwaarte, spanning en emoties verdwijnen. Je leert in zachtheid door deze emoties heen te ademen. Je ervaart een intense staat van ontspanning, waardoor de verbinding verstevigt met jezelf en de wereld om je heen.

Een aantal effecten van ademtherapie:

  • Betere, langere, diepere en rustigere slaap
  • Meer energie en een lekker fit en uitgerust gevoel
  • Meer rust in je hoofd en een diep gevoel van opluchting in je lijf
  • Angst en paniekaanvallen verminderen en verdwijnen
  • Sneller en bewuster herstel van burn-out
  • Helderheid over een volgende stap in een proces
  • Meer zelfkennis en vertrouwen in lichaam en geest
  • Meer impact ervaren van jezelf in het leven van anderen
  • Zelfliefde, zelfvertrouwen en waardering
yogatherapie
paardenbloem

Vind rust in je ademritme en vaar mee op de flow van het leven

Tarieven

icoon ademsessie

Ademsessie

1 Sessie

van 60 minuten

€80

ademtherapie twee sessies

Ademsessie

1 Duo Sessie

van 60 minuten voor 2 personen

€160

icoon ademsessie

Ademtherapie

3 Sessies

van 60 minuten

€240

ademtherapie twee sessies

Ademtherapie

5 Sessies

van 60 minuten

€400

icoon ademtherapie 3 sessies

Ademtherapie

8 Sessies

van 60 minuten

€640

KLANTERVARING

Heel bijzonder om op zo’n diepe manier met jezelf verbonden te zijn.
In een heel fijne, sfeervolle praktijk mijn eerste ademhalingssessie mogen ervaren. Ik was benieuwd hoe ik het zou ervaren, was een beetje gespannen, maar Jamilla stelde me op erg mijn gemak. Ze begeleidt op een prettige, subtiele manier, stemt daarbij goed af, wat maakte dat ik me er al gauw aan kon overgeven. Heel bijzonder om op zo’n diepe manier met jezelf verbonden te zijn. Daarna beetje hoofdpijn, maar die trok snel weg, het meer in mijn lijf gevoel is veel langer bij me gebleven, heel fijn.

Ademtherapie bij Jamila