symbol oaker 01 75pxLichaamswerk

Welke methode past bij jou?

pijl lichaamswerk mobiel

ADEMTHERAPIE

BEWEGINGSTHERAPIE

Lichaamswerk is een selectie van diverse lichaamsgerichte (therapeutische) methoden met als doel de geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren. De nadruk ligt bij lichaamswerk niet op praten maar op ervaren. Dagelijks verwerken we veel gedachten, gevoelens en gebeurtenissen. Dat wat we niet willen ervaren of niet kunnen verwerken, drukken we weg. Deze niet-verwerkte ervaringen slaan we onbewust op in ons lichaam en die uiten zich via lichamelijke of psychische klachten en/of in contact met anderen. Met behulp van Ademtherapie, Yogatherapie, Bewegingstherapie of Small-Group Yoga ga je leren om de signalen van je lichaam te herkennen en hiernaar te handelen. 

lichaamswerk ademtherapie

Ademtherapie

Een verstoorde manier van ademhalen kan leiden tot een algemeen gevoel van stress en angst, met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. Bewust leren ademen kan de sleutel zijn tot de vermindering van veel klachten. Ademtherapie kan ervoor zorgen dat je datgene loslaat wat jou niet meer dient, zowel fysiek, mentaal en emotioneel.

Lees verder

Yogatherapie

In tegenstelling tot reguliere groepsyogalessen biedt yogatherapie meer persoonlijke aandacht en wordt de sessie aangepast aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Het is bedoeld om te helpen bij uiteenlopende klachten, zoals stress, rugpijn, slaapproblemen en chronische aandoeningen.

Lees verder

lichaamswerk yogatherapie
intelligent bewegen 1

Bewegingstherapie

Met Bewegingstherapie werk je aan fysieke, mentale en emotionele vaardigheden. Aan de hand van een betekenisvol doel bepalen we de gewenste groei op deze drie gebieden, beginnend met het in kaart brengen van jouw huidige natuurlijke gedrag.

Lees verder

Small Group Yoga

Wil jij met meer aandacht en ontspanning door het leven gaan? Ben je toe aan een wekelijks moment voor jezelf? Je bent van harte welkom bij de yogalessen van Oaker. In Small Group Yogalessen met maximaal 5 deelnemers is er voldoende persoonlijke aandacht en creëren we een veilige omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn.

Lees verder

yoga